cheap university essay proofreading websites for school cheap personal statement proofreading services online conclusion stress essay control fanuc programming resume civil engineering internship resume examples cheap ghostwriters sites gb
Selecteer een pagina

Aangifte inkomstenbelasting over 2020

Het is weer tijd voor uw aangifte inkomstenbelasting over 2020. Graag zijn wij u ook dit jaar weer van dienst bij het indienen van uw aangifte [kosten vanaf € 75]. Bel of e-mail ons voor een afspraak. Gaat u aangifte doen? Hoeveel belasting u precies moet betalen of...

Jaaroverzicht werkzaamheden Kofflard-Gerritsen

Beste Mensen, Het oude jaar is weer voorbij en voor velen betekent dat, in welke opzicht dan ook, een nieuwe start.Toch blikken wij als administratiekantoor juist nu nog even terug op dat oude jaar !Hoe is het gegaan ? Hebben we een goed of juist minder goed jaar...

Corona tijd

Beste Mensen, op deze manier willen wij u erop wijzen dat wij helaas niemand mogen binnen laten op ons kantoor. Wij kunnen boekhouding of andere papieren alleen aan de deur ( op 1,5 mtr afstand) van u aanpakken Wij danken u voor uw begrip, Met vriendelijke groeten,...

Aanvragen Overheids steun t.a.v. Corona crisis

De impact van het coronavirus op banen en economie houdt aan en de economische recessie is voorlopig niet voorbij. Daarom komt het kabinet met een steun- en herstelpakket voor ondernemers en werkenden, dat volgt op de twee eerdere noodpakketten. Het nieuwe pakket...

Aangifte inkomstenbelasting over 2020

Het is weer tijd voor uw aangifte inkomstenbelasting over 2020. Graag zijn wij u ook dit jaar weer van dienst bij het indienen van uw aangifte [kosten vanaf € 75]. Bel of e-mail ons voor een afspraak. Gaat u aangifte doen? Hoeveel belasting u precies moet betalen of...

Corona tijd

Beste Mensen, op deze manier willen wij u erop wijzen dat wij helaas niemand mogen binnen laten op ons kantoor. Wij kunnen boekhouding of andere papieren alleen aan de deur ( op 1,5 mtr afstand) van u aanpakken Wij danken u voor uw begrip, Met vriendelijke groeten,...

Aanvragen Overheids steun t.a.v. Corona crisis

De impact van het coronavirus op banen en economie houdt aan en de economische recessie is voorlopig niet voorbij. Daarom komt het kabinet met een steun- en herstelpakket voor ondernemers en werkenden, dat volgt op de twee eerdere noodpakketten. Het nieuwe pakket...

Inkomstenbelasting

Het is weer tijd voor uw jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting Probeer zo snel mogelijk uw gegevens bij ons af te geven.

Ons werk

b

VERZORGEN BOEKHOUDING

lees meer

De financiële administratie is de basis van iedere ondernemer. Wat u ook wilt gaan doen, of wat u nu al doet, de basis moet goed zijn. Voor alle beleidsbepalende beslissingen, financieringen of voor uw fiscale aangiften is een betrouwbare administratie essentieel.

Samen met u zoeken we naar een passende verwerking van uw boekhouding, dat kan zijn:

 • Geheel zelfstandige verwerking met een eindcontrole door Kofflard-Gerritsen
 • Verwerking van de boekhouding door Kofflard-Gerritsen met een meekijk structuur
 • Volledige verwerking ‘intern’ de verwerking zal zijn op uw kantooradres
 • Volledige verwerking extern de boekhouding zal op ons kantoor adres worden verwerkt

Salarisverwerking

lees meer

De verwerking van salarissen van uw medewerkers is en blijft een zaak van vertrouwen. Het is iedere maand weer van belang dat de verwerking op tijd en correct wordt uitgevoerd. Doordat er regelmatig wijzigingen zijn in tarieven, Cao’s , of pensioenpremies is het voeren van een salarisadministratie een taak voor ervaren salarisspecialisten. Wij nemen u deze zorg graag uit hand.

Geen zorgen over uw salarisadministratie
Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief. Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

belasting aangiften

lees meer

Elke ondernemer is conform de Nederlandse belastingwetgeving verplicht door middel van een belastingaangifte informatie te verschaffen aan de fiscus. Deze aangiften kunnen zowel betrekking hebben op het persoonlijke inkomen van de ondernemer als op de omzet en het resultaat van de onderneming. Een deugdelijke financiële en/of loon administratie ligt aan de basis van deze aangiften.

Wij kunnen (digitaal) de navolgende belastingaangiften voor u verzorgen:

 • Aangifte Omzetbelasting
 • Aangifte ICP
 • Aangifte Loonbelasting
 • Aangifte Inkomstenbelasting
 • Aangifte Vennootschapsbelasting
 • Aangifte Dividendbelasting

Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij het opstellen en indienen van uw aangiften. Tevens zorgen wij ook dat uw belastingaanslagen, het opstellen van uw bezwaarschriften, het verzoeken om vermindering en/of uitstel van betaling en het opstellen van beroepschriften tegen uitspraken en beslissingen van de Belastingdienst worden verzorgd door een deskundige.

Jaarrekening

lees meer

Ten behoeve van de diverse fiscale aangiften en voor het verkrijgen van een duidelijk overzicht over de behaalde resultaten is iedere onderneming er bij gebaat minstens één maal per jaar, na afloop van het boekjaar, een deskundig financieel verslag te laten opstellen. Bij het samenstellen van uw jaarrekening worden de volgende werkzaamheden uit handen genomen:

 • Een resultaat analyse
 • Een opstelling van de fiscale positie van het bedrijf
 • Het opstellen van de Balans per 31 december
 • Het opstellen van de Winst- en Verliesrekening over het verslagjaar
 • Het opstellen van de benodigde specificaties en toelichtingen
 • Winst bestemmingsadvies

Afhankelijk van een aantal criteria valt uw onderneming met betrekking tot het opstellen van de jaarrekening onder het kleine, middelgrote of grote regime. Deze criteria zijn vastgelegd in het Nieuwe Jaarrekeningen Recht. In de praktijk zal het overgrote deel van de ondernemingen in het MKB vallen en dus onder het kleine of middelgrote regime. Onze consulenten kunnen u alles vertellen over de criteria en de hieraan verbonden voorwaarden voor het opstellen van uw jaarrekening.

Organisatie

lees meer

Grip hebben op het reilen en zeilen van de onderneming en tijdig de juiste beleidsbepalende wijzigingen doorvoeren is essentieel voor elke onderneming.

Interim management helpt bedrijven vooruit in tijden van verandering, tijdelijke afwezigheid van de directeur, of wanneer bepaalde ontwikkelingen vragen om specifieke deskundigheid.

Hoe kunnen wij je helpen?

Je doet het zelf

Met een goed plan kun je zelf aan de slag op de manier waarop je dat gewend bent. Het meeste kan je zelf. Dat is ook mijn overtuiging en leg je plannen op tafel als je vastloopt!

We doen het samen

Het voelt beter om het samen te doen, dat geeft rust. Samen maken we een plan en jij blijft verantwoordelijk voor het eindresultaat

 Wij doen het voor je

Door analyse en de inzet van extra capaciteit en denkkracht maken we snelheid. Jij blijft de baas.  Maar soms is doorpakken de juiste strategie. Meer weten over onze interim aanpak?

Detachering

lees meer

Een van de jongste activiteiten van Kofflard-Gerritsen is Detachering. Dit biedt uw onderneming de mogelijkheid om zich tijdelijk of voor langere periode van gekwalificeerd financieel/administratief personeel te voorzien.

Wij denken bijvoorbeeld aan een tijdelijke oplossing om de boekhouding op orde te brengen. Gebruikmakend van deze dienst, kunt u desgewenst in alle rust zoeken naar een eventueel permanente oplossing voor uw onderneming.

Wij bieden de mogelijkheid uw boekhouding bij u ter plaatse te verzorgen of te controleren. Deze effectieve manier van werken scheelt tijd doordat op locatie boekingen en balanscontrole plaats vinden. Detachering is een eenvoudige oplossing om snel over deskundig personeel te beschikken.

Voor Kofflard-Gerritsen Vof staat uw financiële administratie centraal.

Op basis van deskundigheid en met behulp van de nieuwste software zijn wij in staat uw boekhouding integraal te verzorgen met de mogelijkheid tot periodieke verslaglegging.

Ondernemers

Starters

lees meer

Voor veel startende ondernemers is het opzetten van een eigen bedrijf het eigen baas zijn een droom die uitkomt. Maar welke stappen moeten er worden genomen, welke belangrijke beslissingen zijn juist nu van belang, en waar moet een startende onderneming zich aanmelden.

Juist in deze beginfase is een ondersteunend advies noodzakelijk.

Kofflard-Gerritsen Vof helpt u bij de juiste keuze van de rechtsvorm, het behandelen en invullen van diverse formulieren, en natuurlijk bij de inrichting van uw financiële administratie.

Wanneer U zelf Uw boekhouding kan en wil bijhouden adviseren wij U eens naar Minipak voor het MKB te kijken.

Wij verzorgen voor u:

 • Begeleiding bij uw boekhouding
 • Aangifte Omzetbelasting (Btw)
 • Uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting
 • Bezwaar- en beroepsprocedures
 • Voorlopige aangiften

eenmanszaak/zzp'er

lees meer

Van ZZP′er, eenmanszaak tot B.V. wij verzorgen uw complete boekhouding. Bij regelmatige verwerking heeft u snel en effectief inzicht in uw cijfers. Wij helpen u bij het bepalen van de juiste koers vanuit uw financiële administratie.

BV

lees meer

Uw onderneming heeft als rechtsvorm een B.V., of staat op het punt een B.V. te worden.

Uiteraard verzorgt Kofflard-Gerritsen al uw fiscale aangiften voor de Vennootschapsbelasting, Dividendbelasting en bijvoorbeeld de Omzetbelasting. Daarnaast is één van onze taken de fiscale advisering gedurende het financiële verslagjaar van u als ondernemer.

Wij helpen u stapsgewijs bij de overstap van uw huidige rechtsvorm naar een Besloten Vennootschap.

Boekhoud
pakketten

Minipak

Boekhouden voor MKB- en Zzp-ondernemers

lees meer


Speciaal voor de groep MKB- en Zzp-ondernemers bestaat het programma Minipak.

Voor bedrijven tot 10 personeelsleden biedt dit programma een betaalbare basis voor semi-online boekhouden. Waarom “semi”-online? Omdat u het programma op uw eigen computer installeert en aansluitend de bestanden online naar ons toe kan sturen. Wij controleren daarna de boekingen en verzorgen eventueel de aangifte omzetbelasting.

Exact online

Boekhouden voor grote(re) bedrijven

lees meer


Grote(re) bedrijven kiezen vaker voor de uitgebreidere versies van online boekhouden. Deze programma’s passen beter bij de situatie van de onderneming. Exact Online en Boekhouding online zijn voorbeelden van boekhoudprogramma’s waarbij u vanaf elke computer met een internetverbinding uw financiële administratie kan inzien.

Neem contact met ons op

Kantoor

Kleiweg 146
3051 SH Rotterdam

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
09.00 – 17.00 uur

Bel ons

010 – 422 60 22

Onze klanten

De persoonlijke coaching van Joost heeft ons niet alleen als bedrijf maar ook persoonlijk veel sterker gemaakt en nieuwe inzichten gegeven. Tevens heeft Joost ons erg geholpen met de juiste financiële inzichten, door zijn jarenlange ervaringen weet hij snel en exact aan te geven waar op aan te sturen. Maar dat doet hij niet alleen, samen met ‘zijn dames’ vormen ze een solide team, een geoliede machine die snel en proactief reageert op al mijn vragen.  Kofflard-Gerritsen bedankt!

Hubo Hillegersberg , Ronald van der Poel  directeur van Hubo Hillegersberg in Rotterdam doet het liefst zaken met een administratiekantoor ‘om de hoek’. Een klein kantoor, waar ze je kennen en waar de lijnen kort zijn. Kofflard-Gerritsen Administratie voldoet volledig aan deze wens. En meer.

Hubo Hillegersberg  is de winkel op het gebied van klussen en doe-het-zelf artikelen. “Mijn vader was al klant bij Kofflard-Gerritsen”, vertelt Ronald van der Poel. “Eerst deden ze alleen de personeelsadministratie, maar sinds 2010 ook de financiële administratie zoals de jaarrekeningen, btw-aangiften enzovoorts. Het bevalt prima. We werken met een online boekhoudsysteem en dat sluit goed aan bij onze systemen. Het is een kwestie van de factuur inscannen en dan kunnen we rechtstreeks vanuit het systeem betalingen doen.”

Ronald van der Poel

Directeur, Hubo Hillegersberg

Wij zijn via Google op de website van administratiekantoor kofflard-Gerritsen gekomen. Gewoon gezocht op administratiekantoor in Rotterdam. Ik vond de website het meest aantrekkelijk én ze zitten lekker dichtbij.
De snelle reactie, het meedenken en de gunstige tarieven gaven de doorslag. De mensen van Kofflard-Gerritsen hebben verstand van zaken en de klik was er ook meteen. Het eerste gesprek verliep goed: vooral de website www.watkostmijnboekhouding.nu is een succes. Lekker gelijk inzicht in de kosten dat is precies wat ik wilde weten. Er kwam antwoord op al mijn vragen, ik voelde me in goede handen. Kofflard-Gerritsen begrijpt onze situatie als start-up en speelt daar goed op in met prijs. Andere grote pluspunten zijn dat ze goed bereikbaar zijn en snel antwoorden. Hebben ze wat van ons nodig? Dan laten ze dat altijd tijdig weten. Kortom, een toffe samenwerking!”

Van een administratiekantoor verwacht ik dat alle cijfers kloppen uiteraard en ook dat ze makkelijk bereikbaar zijn. Direct contact, daar houd ik van. Niet eerst een telefoniste aan de lijn krijgen en dan doorverbonden worden naar een of andere afdeling waar ik opnieuw de vraag moet stellen. Bij Kofflard-Gerritsen zijn de lijntjes kort en word ik snel geholpen. Dat is erg prettig.