converting dissertations books cheap book review proofreading for hire us cheap blog post writer sites civil engineering homework compilation cover letter cheater by michael laser book report cheap dissertation chapter editor websites us
Selecteer een pagina

Aangifte inkomstenbelasting over 2020

05-02-2021

Het is weer tijd voor uw aangifte inkomstenbelasting over 2020.

Graag zijn wij u ook dit jaar weer van dienst bij het indienen van uw aangifte [kosten vanaf € 75]. Bel of e-mail ons voor een afspraak.

Gaat u aangifte doen? Hoeveel belasting u precies moet betalen of terugkrijgt, hangt af van uw persoonlijke situatie. Hier leest u onder andere wanneer u aangifte moet doen en hoe u dat doet, hoe u uitstel aanvraagt en hoe u uw aangifte kunt aanvullen of wijzigen.

Wilt u direct aangifte doen? Vanaf 1 maart kunt u daarvoor bij ons terecht.

Zie onze checklist (link)

Hebt u geen bericht gehad dat u aangifte moet doen? Maar krijgt u € 15 of meer terug?

Vraag ons advies voor het invullen en indienen van uw aangifte inkomstenbelasting.

(Link)

  • Uitstel aanvragen
    Wij vragen automatisch voor al onze klanten uitstel aan!
  • Hoe u uw aangifte kunt aanvullen of wijzigen
    Ook als u de belastingaangifte al hebt verstuurd, kunt u iets aanpassen, een fout verbeteren of gegevens aanvullen.(wanneer u iets bent vergeten bij ons in te leveren) Zelfs als u al een definitieve aanslag hebt ontvangen. Uw aangifte wijzigen kan tot 5 jaar na het jaar waarover de aanslag gaat. Maar  uiteraard proberen we altijd binnen de termijn uw aangifte te regelen.